Objectbeveiliger Eemshaven

16-40 uur - Eemshaven
icon beveiliger

Objectbeveiliger Eemshaven

Noord Nederland

Waar wij trots op zijn? Dat jij samen met je nieuwe collega’s zorg draagt voor een veilige omgeving voor mens en object. En dit ga je doen in het mooiste deel van Nederland. Het noorden!

Jouw rol als objectbeveiliger

Veilig voelen is een waardevol gevoel wat je als mens kunt hebben en daarnaast ook mag geven.

Veilig voelen wanneer je als persoon of gezin in een land terecht komt waar je niemand kent en niet weet wat er gaat gebeuren en je toekomst nog onduidelijk is. Of wanneer je als monteur midden in de nacht in een groot warenhuis aan de elektronica van een defecte roltrap moet gaan sleutelen. Maar ook wanneer we anderhalf meter afstand van elkaar moeten houden om de verspreiding van een virus tegen te gaan. En zo zijn er nog talloze situaties waar veiligheid van mens én omgeving belangrijk zijn.

Jouw rol? Jij zorgt ervoor (met jouw ervaring en skills) samen met je collega’s dat deze mensen, in welke setting dan ook, zich niet alleen veilig voelen maar ook daadwerkelijk veilig zijn. Jouw aanwezigheid maakt nu net even dat ene verschil.

Wat verwachten wij van jou?

Iedere werkgever heeft altijd een aantal verwachtingen van zijn nieuwe collega’s. De meest voorkomende zijn dat je representatief en communicatief vaardig bent en een goede beheersing van de Nederlandse taal hebt. Voor ons zijn deze vanzelfsprekend.

 Wat je écht nodig hebt wanneer je als nieuwe collega in ons toffe team aan het werk wilt zijn: 

 

  •  Een diploma beveiliger 2
  • Een onbesproken gedrag
  • Het niet erg vinden om in de weekenden en/of avonden te werken

Wat bieden wij jou?

Werken bij Prohost Security houdt in dat je allereerst in een super gemotiveerd leuk team terecht komt waar veel ervaring en kennis aanwezig is! Daarnaast hebben wij veel relaties met heel veel opdrachten. Diversiteit aan werkzaamheden genoeg dus!

 Wat wij jou nog meer bieden?

 

  • Een goed salaris (volgens CAO)
  • Mooie doorgroeimogelijkheden
  • Super leuke collega’s

Reageer direct!

Heb je minimaal MBO of hoger?

Heb je ervaring als objectbeveiliger?

5 + 3 =

Andere beveiliging vacatures

Gastheer | Horeca portier

Groningen

Object beveiliger

Noord Nederland

Allroundbeveiliger

Utrecht